betaalmogelijkheden trui-ontwerpenHoe gebruik ik de Trui Designer?

Je eigen trui, jack, sweater, hoodie bedrukken

 

 

ontwerp nu je trui zelf in de designer

 

 

Hoe gebruik ik de Trui Designer?

trui makenOntwerp en bedruk je trui of andere kleding in onze Trui Designer. Dit zijn de 4 eenvoudige stappen om je trui te bedrukken, hier onder in de Designer:

 

1. Kies je trui of ander item om te bedrukken

Kies een trui, jack, regenjack, sweater, hoodie, trainingsjack of ander item. Klik onder 'Product' op het plaatje van je keuze. Kies vervolgens de kleur van je trui.

2. Kies eventueel een logo of motief voor op je trui

Kies onder "Ontwerp" een logo of ontwerp om je trui of ander item te bedrukken en te personaliseren. Je ziet eerst onze meest populaire ontwerpen. Met behulp van het zoekvak blader je door de verschillende categorieën ("Bestsellers"). Het gekozen design kun je vergroten en verkleinen op de trui. Aan de rechterkant van de Trui Designer kies je de kleuren en de druktechniek (zoals fluweel of glad).

 

3. Print eventueel een naam of tekst op een trui

Klik op de knop "Tekst" en zet gemakkelijk een naam of tekst op de trui. Kies het lettertype, de grootte, kleur. Je kunt de tekst ook nog verticaal zetten of onder een hoek drukken op de trui.

4. Upload een foto en bedruk een trui eventueel met je foto

foto op rompertjeMet de knop 'Foto' upload je een foto voor op je trui. Gebruik bij voorkeur een grote foto (hoge resolutie), maar niet groter dan 4.000 pixels per zijde. Een grote foto kan mooi groot bedrukt worden. En bij ons is een grote opdruk even goedkoop als een kleine bedrukking!

kindertrui